Hoe te verwijderen

Hoe haal je de gellak eraf

Wanneer het verwijderen van de gellak correct wordt uitgevoerd, mag er geen schade aan de natuurlijke nagels zijn.

Bekijk de stap-voor-stap instructievideo

  • Poets voorzichtig de glans van de gellak van je nagel met de 100/180 vijl. Door de glans weg te vijlen, kan de Move Over! Remover de gel binnendringen en de lagen opnemen.
  • Move Over! Remover aanbrengen Maak het cellulose vierkantje op de Wrap-folie goed vochtig met de Move Over! Remover. Plaats het vierkantje op de nagel en wikkel de folie strak om je vinger. Herhaal dit voor alle nagels. Afhankelijk van het aantal gellagen 10 tot 15 minuten laten inwerken. Door je handen goed warm te houden tijdens het afweken, wordt het proces versneld.
  • Verwijder de folie vinger voor vinger. Schraap de opgeloste gel voorzichtig van het oppervlak van de nagel met de Rosewood Manicure stokjes. Zorg ervoor dat de natuurlijke nagel niet beschadigt.
  • Herhaal de stappen tot de gel is verwijderd.
  • Wrijf de resterende gel voorzichtig van de natuurlijke nagel met de buffer vijl.

Belangrijk: Probeer de gellak niet eraf te schrapen, vijlen of plukken zonder deze eerst te laten weken. Dit om zo niet de natuurlijke nagel te beschadigen.

TIP: Breng de Spoiled Cuticle Oil aan op het gebied rondom de nagels voordat je gellak verwijderd om je huid te beschermen.