FAQ

Frequently Asked Questions

Onze UV/LED lampen zijn uitvoerig getest en zijn daarom van de beste kwaliteit. Toch kan het ooit voorkomen dat een lamp door bijvoorbeeld een productiefout niet goed werkt. Daarom garanderen wij een garantie van 1 jaar na aankoop op de Laq d'Or UV/LED lamp. Als je problemen ondervindt met de lamp, neem dan contact met ons op via e-mail (info@laqdor.com) en beschrijf het probleem in detail. Voeg indien mogelijk foto's en/of video's van het probleem toe. Er wordt dan contact met je opgenomen om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Ja! Met trots kunnen we zeggen dat onze gellak dierproefvrij is. Bovendien is het 15-Free: onze gellak is vrij van xyleen, ethyltosylamide, parabenen, aceton, formaldehyde, formaldehydehars, tolueen, dibutylftalaat, kamfer, trifenylfosfaat, styreen, bisfenol A, glycolether, nonylfenolethoxylaat en sulfaten.

Je kunt betalen via je bank met iDeal of Mastercard. Ook is het mogelijk om via PayPal te betalen.

- Voor nationale bestellingen (Nederland): voor alle bestellingen boven de €25 is verzending GRATIS. Voor bestellingen van €25 en minder rekenen we een vast tarief voor verzending van €4.50.

- Voor internationale bestellingen (EU-landen): voor alle bestellingen boven de €149,- is verzending GRATIS. Voor bestellingen van €149,- en minder rekenen we een vast tarief voor verzending van €10,- naar België, Luxemburg en Duitsland.

Voor bestellingen van €149,- en minder rekenen we een vast tarief voor verzending van €15,- naar de rest van de EU-landen.

Een belangrijk verschil is dat gellak langer blijft zitten dan gewone nagellak. Ook is het steviger en beschadigd het niet met krassen of stukjes die afbreken. Dit komt door de gel die aan deze nagellak is toegevoegd. Een ander verschil is dan ook dat je voor gellak een UV/LED lamp moet gebruiken. Met behulp van zo’n lamp wordt iedere laag gellak goed uitgehard waardoor het beter blijft zitten.

Gellak blijft tot wel 2 weken zitten, waar gewone nagellak vaak na 2-3 dagen al los begint te laten. Het bespaart je dus veel tijd en moeite door voor gelnagellak te kiezen. En uiteraard ziet het er meteen verzorgd uit!

Zodra we uw pakket in ons magazijn hebben ontvangen, betalen we u het bedrag van de bestelling minus verzendkosten terug. We kunnen geen artikelen terugbetalen die gebruikt, incompleet, geruïneerd, beschadigd of vuil zijn. Wij zullen het volledige aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) binnen 14 dagen na herroeping aan je overmaken.

Mocht je bestelling extreem vertraagd zijn (wat weleens voor kan komen met internationale verzendingen), neem dan contact met ons op als je graag een terugbetaling ontvangt. We kunnen de productkosten en de verzendkosten terugbetalen, als het pakket naar ons kan worden teruggestuurd en/of de vertraging van de verzending te wijten is aan onze schuld of de schuld van onze bezorgdienst. We kunnen echter geen volledige terugbetaling geven als het pakket nog steeds onderweg is naar jouw adres, of als het pakket niet kan worden bezorgd omdat het bezorgadres onjuist aan ons is doorgegeven. In deze gevallen zullen de verzendkosten niet aan je worden terugbetaald. Check daarom alsjeblieft goed je adresgegevens wanneer je een bestelling plaatst. Restituties in verband met vertragingen in de verzending worden per geval afgehandeld.

Ja. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een update met je trackingnummer van PostNL. Let op: alle zendingen zijn te volgen via PostNL op www.postnl.nl

Ja. Als je achteraf wilt betalen, kan dit via PayPal.

Onze Laq d'Or gellak beschadigt de nagels niet bij correct gebruik. Er kan echter een probleem optreden wanneer er geen goede voorbereiding (te veel vijlen van het nageloppervlak) of een onjuiste verwijdering (de gel eraf plukken en trekken) wordt uitgevoerd. Zorg ervoor dat je onze pagina's over Hoe aan te brengenen Hoe te verwijderen op de website leest.